2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı sonuçlarına göre aşağıdaki listede belirtilen kontenjan açıkları çerçevesinde, 18 Eylül 2020 Cuma günü saat 14.00’te Fakültemizde hazır bulunan adaylar arasından (asıl listede olup kayıt yaptıramayanlar ve tüm yedek liste adayları) puan sıralamasına göre kayıt alınacaktır. Her iki Bölümümüz için de nihai sonuçlar, aynı gün mesai saati bitimine kadar ilan edilecektir.

Boş Kontenjanların Listesi için TIKLAYINIZ.

Kesin Kayıtlar İçin Gerekli Belgeler

• 2020 YKS (TYT) sonuç belgesinin aslı,
  • Adayın lise veya dengi okul mezunu olduğunu belirten diploması veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi,
  • C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanının aslı ve onaylı sureti (erkek adaylar için 2 adet),
  • Katkı payının ödenmesi ile ilgili belge (katkı payı ödenmesine ilişkin yasal mevzuatta değişiklik olması durumunda, katkı payı uygulanması kaldırılabilir),
  • 8 adet, 4.5×6 cm. ebadında vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş),
  • Askerlik çağına girmiş olan erkek adaylar için bir yükseköğrenim kurumuna kaydolmasına askerlik bakımından bir sakınca olmadığına ilişkin belge.

Not: Eksik belge ile kayıt yapılmaz. Başvuru veya kayıt sürecinde gerçeğe aykırı beyanda bulunan veya herhangi bir eylem veya işlemi ile idareyi yanılttığı tespit edilen adayların başvuruları ve işlemleri iptal edilir. Bu adayların kayıtları yapılmış ise kayıtları iptal edilir.

17 Eylül 2020, Perşembe 649 kez görüntülendi