Fakültemiz Sanat Koridor(u) Etkinliklerine, 12 Mart tarihinde Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen “Sanatta İmge ve İmge Üreten Olarak Kadın” konulu söyleşiyle devam edildi.

Öğretim elemanlarımız Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Kula Demir, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ş. Ebru Okuyucu, Geleneksel El Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ülkü Küçükkurt ve Resim Bölümü Arş. Grv. Yasemin Kaplan’ın konuşmacı olarak katıldıkları etkinlik, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi F. Nuri Kara’nın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Resim Bölümümüz Koridorunda gerçekleştirilen söyleşiye Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Gökhan Demirtaş, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun’un yanı sıra öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

16 Mart 2020, Pazartesi 172 kez görüntülendi