Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 (Korona) virüsü hakkındaki açıklamaları, Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından iletilen öneriler ve Üniversite Yönetim Kurulumuz tarafından alınan kararlar ve arttırılan önlemler doğrultusunda Fakültemizde de tedbirler arttırıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın talimatları ile Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümümüz öğretim üyelerinin tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanan solüsyonlarla rutin temizliklere ilave olarak derslik, tuvalet, lavabo, asansör, merdiven korkuluğu gibi ortak kullanım alanlarında dezenfektasyon çalışmaları başladı.

YÖK Başkanlığı ve Üniversitemiz Yönetimi tarafından alınan tedbir kararları tüm personelimize iletildi.

Öğrencilerimizin, personelimizin ve Fakültemize gelecek misafirlerimizin özen göstermeleri gereken bireysel hijyen ve tedbirlere ilişkin Fakülte içerisinde bilgilendirici afişler asıldı.

Eğitim öğretime verilen 3 haftalık tatil süresince planlanan ve ev sahipliğini yapacağımız kişisel-karma sergiler, konferans, söyleşi vb. etkinlikler ileri bir tarihe ertelendi.

16 Mart 2020, Pazartesi 260 kez görüntülendi