Fakültemiz ev sahipliğinde “Dünya Kadınlar Günü” kapsamında düzenlenen ve öğretim elemanlarımızın yapıtlarından oluşan “Disiplinlerarası Karma Sergi”nin açılış töreni, 11 Mart 2020 tarihinde, Fakültemiz Seramik Bölümü Sergi Alanında gerçekleştirildi.

22 öğretim elemanımızın yapıtının yer aldığı serginin açılışına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay ile birlikte öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin yanı sıra Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

26 Mart’a kadar açık kalacak olan sergi; Geleneksel El Sanatları Bölümü öğretim elemanları Sultan Sökmen, Ülkü Küçükkurt; İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim elemanları Fatih Mazlum, Fügen Özer Gönül; Resim Bölümü öğretim elemanları Deniz Kartal Kara, Emre Çalış, Erdal Ünsal, F. Nuri Kara, Gökay Tazegül, Hülya Parlakkalay, Kayhan Metin, Ulviye Şirzadova, Yasemin Kaplan; Seramik Bölümü öğretim elemanları A. Baha Örken, Canan Gürel Ak, Hakan Ergün, Hakan Pekyaman, Kamuran Ak; Sinema ve Televizyon Bölümü öğretim elemanları Hakan Yılmaz, Hayati Ulusay ve Tolga Gürocak ile Temel Eğitim Bölümünden Sibel Timur Şahin’in toplam 33 eserinden oluşuyor.

Öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, daha nice sergilerde bir arada olmayı diliyoruz.

 

12 Mart 2020, Perşembe 249 kez görüntülendi