Fakültemiz Sanat Koridor(u) Etkinlikleri dördüncü hafta programı, 24-27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Program kapsamında 27 Şubat tarihinde Temel Eğitim Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Kayhan Metin’le “Rene Magritte, İmgelerin İhaneti” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

“Ustaların İzinden” bölümünde Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın moderatörlüğünde, öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen söyleşi kapsamında, Belçikalı gerçeküstücü ressam Rene Magritte’in bireysel tarihi, sanatının karakteristik özellikleri, işlerini üretirken beslendiği kaynaklar üzerinde duran Öğr. Grv. Metin, yapıtlarından bazılarına ilişkin analizler yaparak, söz konusu yapıtlara ilişkin yorumlarını aktardı.

Resim Bölümümüz koridorunda düzenlenmekte olan etkinlikler kapsamında 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi, bahar yarıyılı boyunca haftanın 4 günü (Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe), 14.00-17.00 saatleri arasında kısa film, video art, belgesel film gösterimleri, eser analizleri, sanatçı günlükleri, atölye çalışmaları ve sanat söyleşileri gerçekleştirilmeye devam edecek.

02 Mart 2020, Pazartesi 157 kez görüntülendi