Fakültemiz Sanat Koridor(u) Etkinliklerine, 19 Şubat tarihinde Sinema ve Televizyon Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Özer’le gerçekleştirilen “Çerçeveyi Aramak” konulu söyleşiyle devam edildi.

Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın moderatörlüğünde, öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen söyleşi kapsamında öğretim üyemizin belgesel filmleri ile kısa filmlerinin de gösterimi gerçekleştirildi.

Resim Bölümümüz koridorunda düzenlenmekte olan etkinlikler kapsamında 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi, bahar yarıyılı boyunca haftanın 4 günü (Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe), 14.00-17.00 saatleri arasında kısa film, video art, belgesel film gösterimleri, eser analizleri, sanatçı günlükleri, atölye çalışmaları ve sanat söyleşileri gerçekleştirilmeye devam edecek.

20 Şubat 2020, Perşembe 268 kez görüntülendi