Afyonkarahisar Belediyesi, Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği ile Fakültemiz İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından 27 Aralık 2019 tarihinde, “Afyonkarahisar Tarihi Kent Merkezinde Sokak İyileştirme Proje Önerileri Çalıştayı” gerçekleştirildi.

AFBEL Termal Otel’de gerçekleştirilen Çalıştay kapsamında, daha önce Afyonkarahisar tarihi kent merkezinde seçilen beş sokakta belirlenen (yemek, kültür, sanat, gençlik, mobil) konseptlerle ilişkili olarak öğrencilerimiz tarafından hazırlanan sokak iyileştirme projeleri sunuldu ve Afyonkarahisar kent ölçeğinde değerlendirildi.

Çalıştaya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Fakültemiz İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, Bölüm öğretim elemanları Öğr. Grv. Sinem Arat, Arş. Grv. Gamze Çoban, Afyonkarahisar Mimarlar Odası Başkanı Süleyman Bircan, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ile birlikte Afyonkarahisar Belediyesi Ruhsat-İskân Birim Sorumlusu Benol Kaplan ve öğrenciler katıldı.

Çalıştay, öğrencilere katılım belgelerinin takdim edilmesi ve düzenlenen yemeğin ardından sona erdi.

31 Aralık 2019, Salı 384 kez görüntülendi