Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında, Üniversitemiz Karahisari Genç Yeşilay Topluluğu ile Afyonkarahisar Yeşilay Şubesi tarafından ortaklaşa Fakültemiz birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık” konulu eğitim programı, 26 Kasım tarihinde gerçekleştirildi.

İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda gerçekleştirilen, öğrencilerimizin bağımlılık türleri hakkında ve Yeşilay’ın faaliyetleri konusunda bilinçlendirilmesinin amaçlandığı etkinliğe Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun’un yanı sıra birinci sınıf danışman öğretim elemanlarımız Öğr. Grv. Kayhan Metin, Öğr. Grv. Sinem Arat ve Arş. Grv. Şeyda Aydoğan ile birlikte öğrencilerimiz katılım sağladılar.

26 Kasım 2019, Salı 280 kez görüntülendi