Fakültemiz Resim Bölümü mezunlarının yapıtlarından oluşan “Mezunlar Sergisi”, 1 Ekim 2019 tarihinde Resim Bölümümüz Sergi Alanında (1.Kat) açıldı.

15 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek serginin açılış törenine Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın yanı sıra Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara, Resim Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Erdal Ünsal ile birlikte öğretim elemanlarımız ve öğrenciler katıldı.

2013-2018 yılları arasında mezun olan ve birer yapıtlarıyla sergide yer alan isimler ise şöyle:

Ahmet Taner, Ayşenur Azbay, Bahar Sever, Burcu Sergici, Ceren Cengiz, Demet Tülüce, Dilayda Kırca, Ebru Püsküllüoğlu, Eda Yıldız, Elçin Yayan, Emine Nur Sönmez, Esra Ömür, Evren Kortağ, Gözde Karaca, Hafize Karadem, Halil İbrahim Kurtul, Halil Sarlık, Halil Yılmaz, Hasan Çolak, İbrahim Duru, Meliha Yıldırım, Müjgân Çakar, Müslim Kerimov, Ömer Marhan, Seçil Aras, Sibel Şimşek ve Sultan Sevinç.

02 Ekim 2019, Çarşamba 301 kez görüntülendi