2019-2020 Akademik Yılı Fakültemiz Oryantasyon Eğitimleri, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanlıklarımız tarafından, öğretim elemanları ve 1. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 23-25 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Üniversitemizin, Fakültemizin ve bölümlerimizin tanıtımıyla başlanan oryantasyon programı kapsamında öğrencilerimize Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği, Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği uygulama ilkeleri ve esasları bakımından hakları ve sorumlulukları, ders geçme ve başarı sistemi, uzaktan eğitim derslerinin işleyişi, danışmanlık hizmetlerinin önemi ve öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Bunun yanı sıra Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi, Atatürk Kongre Merkezi, spor tesisleri ile yemekhane, kantin vb. sosyal imkânların da tanıtıldığı eğitim programında öğrenci kulüp ve topluluklarına ilişkin de bilgilere yer verildi.

28 Eylül 2019, Cumartesi 71 kez görüntülendi