Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanı Arş. Grv. Dr. Sibel Timur Şahin’in Resim Bölümümüzde yürüttüğü “Malzeme Yöntem ve Araştırmaları” Atölyesi öğrencileri ile birlikte hazırladıkları “Ayrıntı” isimli karma sergi, 28 Mayıs 2019 tarihinde açıldı.

Fakültemiz Resim Bölümü Sergi Alanında yapılan açılış törenine İl Jandarma Komutanı J. Albay Hamza Çömez, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğretim elemanımız Şahin’in yanı sıra öğrencilerimiz Betül Yeşil, Dilayda Kırca, Duygu Akkoyun, Eda Taşer, Esma Özsolak, Mehmet Sakıman, Mustafa Yüzükoca, Nazmiye Firdevs Bahadır, Simge Değirmenci, Tuğçe Ertaş, Tuğrul Şenkal ve Yasemin Zorlu’nun yapıtlarıyla yer aldıkları sergiyi, 4 Haziran tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

01 Haziran 2019, Cumartesi 217 kez görüntülendi