Fakültemizde gerçekleştirilen etkinlikleri, öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin faaliyetlerini kayıt altına almak, yürütmekte olduğumuz çalışmalara ilişkin iç ve dış paydaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla hazırlanan “Kocatepe GSF Haber Bülteni”nin ilk sayısı yayınlandı.

Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Sena COŞKUN’un editörlüğünde hazırlanan Bültenin, yarıyıl bazında, yılda 2 kez yayımlanması planlanıyor.

Haber Bültenimizin bu sayısında, 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında (24 Mayıs 2019 tarihine kadar) gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili haberler, 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz başta olmak üzere Bölümlerimizin ve öğretim elemanlarımızın faaliyetleri, yapıtlarıyla yer aldıkları sergiler, elde ettikleri uluslararası ve ulusal ödüller, teknik gezilerle birlikte Fakültemize yapılan ziyaretler ve akademik personelimiz tarafından gerçekleştirilen diğer sanatsal ve bilimsel faaliyetlere ilişkin bilgiler yer alıyor.

Bülten için tıklayınız.

31 Mayıs 2019, Cuma 338 kez görüntülendi