İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümümüz tarafından 26 Nisan 2019 tarihinde, Başkent Üni. Güzel Sanatlar, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Betül Bilge ile İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Murat Özdamar’ın katkı ve katılımlarıyla “Malzeme Sunum Paftası Hazırlama” konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Üç aşamalı gerçekleşen program kapsamında, ilk olarak misafir öğretim elemanları tarafından bilgilendirilen öğrenciler, daha sonra gruplara ayrılarak atölye çalışmaları gerçekleştirdiler.

Etkinliğin son bölümünde de atölye çalışmaları sonucunda ortaya çıkan ürünlerden oluşan sergi ile birlikte Dr. Öğr. Üyesi Betül Bilge’nin “Yerin Ruhu-Ankara, İnsanlar-Meydanlar-Simgeler” adlı kişisel sergisi de öğretim elemanlarımızla ve öğrencilerimizle buluştu.

28 Nisan 2019, Pazar 1608 kez görüntülendi