Sinema ve Televizyon Bölümümüz tarafından düzenlenen “Mezunlar Paneli”, 20 Aralık 2018 tarihinde, Üniversitemiz ANS Kampüsü İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Sinema ve Televizyon Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, Anadolu Ajansı Haber Kameramanı Ferhat Barulay (2011 mezunu), Show TV Haber Kameramanı Tuğay Çoban (2012 mezunu) ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Araştırma Görevlisi Elçin Akçora As (2013) panelist olarak yer aldılar.

Çalışma hayatlarında yaşadıkları tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan mezunlarımız, öğrencilerimizi okul bitiminde karşılaşabilecekleri muhtemel durumlara ilişkin bilgilendirdiler. Mesleklerini icra ederken karşılaşabilecekleri durumlar, çalışma hayatlarında dikkat etmeleri gereken hususlar üzerinde durdular. Öğrencilerimizin sorularını da içtenlikle cevaplayan mezunlarımız, öğrencilerimizin bilhassa uygulamalı derslerde ortaya koydukları ürünlerin, yapacakları lisansüstü eğitim ve iş başvurularında kendilerini anlatmada önem taşıdığını, en az bir yabancı dil bilmek gerektiğini ve Fakülte yıllarının verimli geçirilmesi gereken dönemler olduğunu vurguladılar.

Fakültemiz Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Kula Demir’in yanı sıra Bölüm öğretim elemanları ile birlikte çok sayıda öğrencinin katıldığı panelin bitiminde, mezunlarımıza katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür eden Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nesrin Kula Demir, kendilerine günün anısına hediyelerini takdim etti. Program, mezunlarımızın Fakültemiz TV stüdyolarını, Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’ni ziyaret etmelerinin ardından sona erdi.

25 Aralık 2018, Salı 668 kez görüntülendi