Fakültemiz İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından, 17 Ekim 2018 tarihinde, Üniversitemiz İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda bir söyleşi gerçekleştirildi.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ş. Ebru Okuyucu’nun açış konuşmasıyla başlayan söyleşiye öğretim elemanlarımızın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

TMMOB İç Mimarlar Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Arda Aksu, Fırat Kızılkaya ve Rezan Özge Özdemir Orman’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlik kapsamında iç mimarlık mesleği enine boyuna tartışıldı. Problemler çözüm önerileriyle birlikte değerlendirilirken, öğrencilerin mesleklerini icra ederken karşılaşabilecekleri durumlar, çalışma hayatlarında dikkat etmeleri gereken hususlar üzerinde de duruldu. Söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

18 Ekim 2018, Perşembe 350 kez görüntülendi