Fakültemiz Resim Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencileri tarafından Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne cam altı tekniği ile duvar panosu çalışması yapıldı.

Tasarımı Fakültemiz Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Gökay Tazegül’e ait olan eser, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı, bahar yarıyılında “Cam Sanatı 2” dersinin uygulama projesi olarak ortaya çıktı.

Resim Bölümümüzün 3. sınıf öğrencileri Handan Akbulut, Merve Kıymaz, Merve Malkoç, Sevim Sevinç ile 4. sınıf öğrencileri Fatih Karadaş ve Şeyma Nur Can’ın yer aldığı çalışma kapsamında, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık makam odası ile 1. kat koridor alanına uygulanan eserin montajı, 1 Ekim 2018 tarihinde yapıldı.

04 Ekim 2018, Perşembe 357 kez görüntülendi