Uzm. Dr. Bahar DİNÇAKMAN'ın “İzlenimler” Adlı Sergisi Sanatseverlerin Beğenisine Sunuldu.

        Fakültemiz İletişim Tasarımı ve Grafik Bölümü Öğretim Elemanı Uzm. Dr. Bahar DİNÇAKMAN’ın Afyonkarahisar’daki ilk kişisel sergisi, 4 Mayıs 2015 tarihinde AKÜ Atatürk Kültür Merkezi, Ömer Faruk Atabek Sergi Salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

         Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ tarafından, GSF öğretim elemanlarının katılımıyla açılışı gerçekleştirilen “İzlenimler” isimli sergide sanatçının farklı zaman ve mekânlarda elde ettiği izlenimlerden oluşan toplam 25 parça eser sanatseverlerle buluşuyor.

         Dr. DİNÇAKMAN, sergisiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Paulo Coelho’nun“Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum, Ağladım” adlı kitabından etkilendiğini belirterek, “Coelho bu eserinde, ‘Kim bilir, belki de dağların korkunç bir yazgısı vardır. Hep aynı doğayı izlemek zorundadırlar’ der. Aslında Coelho,bizi hareket etmeye yönlendirir. Biz sabit değilsek, olduğumuz yer bize yetmemelidir. Daha açık bir algı, daha geniş bir perspektif gerekir insana. Bende bu fikirden yola çıkarak oluşturduğum izlenimlerimi eserlerime yansıtmaya çalıştım” diye konuştu. Atatürk Kültür Merkezi’nde (Afyon Lisesi yanı) açılan sergi, bir hafta boyunca ziyaret edilebilecek.

   

21 Aralık 2015, Pazartesi 144 kez görüntülendi