8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen "8 Mart'ta 8 Sanatçı" adlı Karma Sergi açıldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği "8 Mart'ta 8 Sanatçı"adlı karma sergi, 8 Mart 2012 Perşembe günü AKÜ Atatürk Kültür Merkezi Ömer Faruk Atabek Sergi Salonunda açıldı. Sergi, 16 Mart 2012 tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Serginin açılışına AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı Yazıcı, Afyonkarahisar Valisi adına Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Hava Meydan Komutanı Hv. Kurmay Albay Seyfullah Sönmez, İl Jandarma Komutanı J. Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın yanı sıra AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileriyle Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı. Sergide katılımcılar, AKÜ Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi eşliğinde eserleri incelediler.

Sergide AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi kadın akademik personelinden Ayzat Madikova Özer, Bahar Soğukkuyu, Canan Gürel Ak, Deniz Kartal Kara, Hülya Ulaş Feyzioğlu, Serap Yıldız İlden, Ulviye Şirzad ve Ülkü Küçükkurt'un çalışmalarından oluşan çeşitli eserler yer aldı. Sergi sonunda, il protokol üyeleri tarafından kadın sanatçılara Teşekkür Belgesi takdim edildi.

21 Aralık 2015, Pazartesi 146 kez görüntülendi