Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen Sanat Koridor(u) etkinliklerinin üçüncü gününde, 27 Aralık tarihinde, “Çizgiden Forma” adlı Temel Resim Eğitimi karma sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Temel Eğitim Bölümü ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Sergi alanında yapılan açılışa Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız, Fakülte Danışma Kurulu Üyemiz Gülenay Yalçınkaya’nın yanı sıra öğretim elemanlarımız ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Sergide, 2015-2022 yılları arasında Resim Bölümü Temel Resim Eğitimi dersini alan 1. sınıf öğrencilerinin işlerinden oluşan toplam 186 adet iş sergileniyor. Temel Resim Eğitimi dersinin 8 ünitesi (Çizgi Yorumları; Şekil Algısı ve Çerçeveleme; Küplerden Form Çıkarma ve Perspektif; Şekil-Zemin İlişkisi; Açık-Koyu Ünitesi; Akromatik Düzlemde Modle ve Doku Tespitleri; Renk Armoni Yapıları ve Espri Kolajları) kapsamında hazırlanan seçki, 31 Ocak 2024 tarihine kadar Fakültemiz Eğitim Binasında ziyaret edilebilecek.

27 Aralık 2023, Çarşamba 33 kez görüntülendi