Fakültemiz Resim Bölümü Başkanı Doçent Erdal Ünsal’ın “Kişisel Resim Sergisi” ile Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü, Seramik Bölümümüz Araştırma Görevlisi Hakan Ergun’un “Bu Toprakların İzleri” adlı “Kişisel Seramik Sergisi”, 21 Kasım tarihinde Afyonkarahisarlı sanatseverlerle buluştu.

Sergi açılışı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Rektör Danışmanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Mevlüt Üyümez, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, Afyon Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği Başkanı Nilgün Seçen ile birlikte öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve çok sayıda Afyonkarahisarlı sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Alanında, aynı anda açılan iki ayrı kişisel sergide, Erdal Ünsal’ın tuval üzerine yağlı boya ve akrilik tekniği ile yaptığı 24 resim; Hakan Ergun’un da andezit stoneware karışık teknik ile yaptığı 35 seramik eser, 8 Aralık tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.

21 Kasım 2023, Salı 99 kez görüntülendi