Fakültemiz 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni; Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Teknoloji ve Veteriner Fakülteleriyle ortaklaşa 26 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Üniversitemizin Stadyumunda gerçekleştirilen törene İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim ile Sinema ve Televizyon Bölümlerimizden bu yıl mezun olan öğrencilerimizin yanı sıra Rektör Yardımcılarımız, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız, akademik ve idari personelimizle birlikte mezunlarımızın aileleri katıldı.

Öğretim elemanlarımızın ve mezun öğrencilerimizin tören geçişi ve yerlerini almaları sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Devlet Konservatuvarı müzik dinletisi ve Spor Bilimleri Fakültesi halk oyunları gösterisiyle devam etti. Açılış konuşmalarının ardından Fakültemizden dereceyle mezun olan öğrencilerimize belge ve ödülleri takdim edildi.

Törende bulunan mezun öğrencilerimize Bölüm Başkanlarımız ve öğretim elemanlarımız tarafından temsili diplomalarının dağıtılmasına müteakip tören programı, geleneksel kep atma töreniyle sona erdi.

Tüm mezunlarımızı bir kez daha tebrik ediyor; başarılarının daim, yanaklarından süzülen her damla yaşın sebebinin mutluluk olmasını diliyoruz…

 

 

 

29 Ağustos 2021, Pazar 261 kez görüntülendi