Üniversitemiz Başarı Ödülleri kapsamında düzenlenen “Ödül Heykelciği Tasarım Yarışması”nın ödül töreni ve sergi açılışı, 09 Ağustos 2021 tarihinde Fakültemizde gerçekleştirildi.

Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın ile birlikte Kastamonu Üni. Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı V. Prof. Serkan İlden, Fakültemiz Dekanı V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ile Dr. Öğretim Üyesi F. Nuri Kara’nın yanı sıra öğretim elemanlarımız ve sanatseverler katıldı.

Yarışmanın birincisi Ergün Arslan’a, ikincisi Erhan Mızrak’a ve üçüncüsü Kamuran Ak’a ödülleri ve başarı belgeleri, Rektör Yardımcılarımız tarafından takdim edildi.

Yarışmanın Seçici Kurulu tarafından sergilenmeye layık görülen eserlerin sahiplerine de başarı belgelerinin verilmesini müteakip dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserler, Fakültemiz Seramik Bölümü Sergi Alanında katılımcıların beğenisine sunuldu.

 

10 Ağustos 2021, Salı 212 kez görüntülendi