Fakültemiz Resim Bölümü 4. sınıf öğrencileri ile Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencilerinin yapıtlarından oluşan karma resim sergisi, 25 Aralık tarihinde Üniversitemiz Turizm Fakültesi Sergi Alanında açıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Fakültemiz Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi F. Nuri Kara ile Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun’un yanı sıra Fakültemiz ve Turizm Fakültesi öğretim elemanları ile öğrencilerinin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergi, 25 Ocak tarihine kadar görülebilecek.

Sergi, lisans öğrencilerimiz Hüseyin Şahin İme, İmam Ay, Kader Geçici, Mehmet Manav, Muhammed Nur Aslan, Mustafa Altundal, Tuğba Yırtıkgöz ile Yüksek Lisans öğrencilerimiz Ahmet Taner, Burçak Yazıcı, Eda Taşer, Ersin Akın, Hafize Karadem, Hasan Çolak, Mustafa Yüzükoca ve Müjgân Çakar’ın toplamda 15 eserinden oluşuyor.

26 Aralık 2019, Perşembe 319 kez görüntülendi