Fakültemiz Sinema Topluluğu tarafından İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen söyleşide Oyuncu Uğur Aslan, Fakültemiz öğrencileri ile Afyon Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencilerine dizi ve sinema sektörünün mevcut durumu hakkında bilgiler vererek, oyunculuk konusundaki tecrübelerini aktardı.

Sinema Topluluğu Başkanı Tuğçe Bağlıoğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenen söyleşiye gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Uğur Aslan, öğrencilere sektörde çalışma noktasında karamsar olmamaları gerektiğini belirterek, “Burada abi kardeş gibiyiz. Size tüm dürüstlüğümle söylüyorum ki sektörde yönetmen açığı fazlasıyla bulunmakta. Korkmayın asla. Kesinlikle sektöre girip hedefinize ulaşmak için çabalayın. Sektörde işini güzel yapan insanların eksiği fazla; bun yeri sizler dolduracaksınız” diye konuştu.

Keyifli geçen söyleşinin ardından Aslan, Üniversitemiz Devlet Konservatuvarında bulunan yüz yılı aşkın geçmişe sahip, farklı müzik türlerinden çok sayıda enstrümanın bulunduğu “İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi”nde sergilenen koleksiyon ile birlikte Fakültemiz koridorlarında sergilenen eserleri de yerinde inceleme fırsatı buldu.

12 Mart 2018, Pazartesi 214 kez görüntülendi