Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü ve Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerini mesleğe uğurladı.

İbrahim Küçükkurt Konferans Salonu’nda 14 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen Fakültemiz 2015-2016 Yılı Mezuniyet Töreni’ne, Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk AKÇAY, Devlet Konservatuvarı Müdür V. Yrd. Doç. Dr. Çağhan ADAR, Fakültemiz Sinema ve Televizyon Bölümü eski öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk UĞUR, Dekan Yardımcısı ve Temel Eğitimi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erdal ÜNSAL, Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin KULA DEMİR, İletişim Tasarımı ve Grafik Bölümü Başkanı Doç. Dr. İsmail Hakkı NAKİLCİOĞLU, Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hülya ULAŞ FEYZİOĞLU, Seramik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özgür CENGİZ, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ş. Ebru OKUYUCU, Öğretim Elemanlarımız, Fakülte Sekreterimiz Hüseyin ORUÇ, İdari Personelimiz ve öğrenci aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Fakülte Tanıtım Filmi’nin Gösterimi ve Enstrümantal Müzik Dinletisi eşliğinde sürdü.

Resim ve Sinema ve Televizyon Bölümü mezunlarının sahnede yerlerini almalarının ardından tören, açılış konuşmaları ile devam etti.

İlk konuşmayı Fakülte ve Sinema ve Televizyon Bölümü 1. si Gamze SEZGİN yaparken sırasıyla Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hülya ULAŞ FEYZİOĞLU, Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin KULA DEMİR ve Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ mezunlara ve ailelere hitap etti.

Geleneksel mezuniyet kütüğüne plaket çakılması töreninin ardından Fakültemizde dereceye giren ve başarılı öğrencilere Üniversitemiz protokolü ve öğretim üyeleri tarafından ödülleri, hediyeleri ve Fakültemiz tarafından hazırlanan mezuniyet yıllığı takdim edildi.

Tüm mezunlara temsili mezuniyet belgelerinin verilmesi ve kep atılmasının ardından tören, kokteyl ve Fakültemiz koridorlarında düzenlenen Mezuniyet Sergisi’nin gezilmesi ile son erdi.

Fakültemiz Resim Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu Karma Resim Sergisi16 Mayıs 2016 tarihinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Atatürk Kongre Merkezi Sergi Salonu’nda düzenlenen ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Temel Eğitim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erdal ÜNSAL ile atölye öğrencileri tarafından oluşturulan serginin açılışını, Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ gerçekleştirdi.

Yrd. Doç. Dr. Erdal ÜNSAL Atölyesi öğrencileri Eda YILDIZ, M. Gülcan ÇALKAN, Ömer MARHAN, Ebru PÜSKÜLLÜOĞLU, Hesna DÖNMEZ, Abdurrahman TABUR, Enes KURTARAN ve Gökhan Bekir KUYUMCU tarafından oluşturulan eserler bir hafta süresince ziyaret edildi.

25 Mayıs 2016, Çarşamba 511 kez görüntülendi