Öğr.Grv.Hayati ULUSAY tarafından "Vuslat'a Ermek İçin .." konulu Fotoğraf Sergisi gerçekleştirildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) ev sahipliğinde, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, AKÜ Devlet Konservatuvarı, AKÜ Müzik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) ve Ritim Gençlik ve Spor Kulübü işbirliğiyle 7-9 Aralık 2011 tarihleri arasında düzenlenen "Hz. Mevlânâ'nın 738. Vuslat Yıldönümü" etkinlikleri başladı.

Bu kapsamda 7 Aralık 2011 Çarşamba günü AKÜ Ahmet Karahisari Kampusü Hayrettin Barut Konser Salonunda, AKÜ Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümü Öğretim Görevlisi Yıldırım Aktaş tarafından"Mevlânâ ve Semâ" adlı belgesel film gösterimi yapıldı. Aynı gün AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve AKÜ Devlet Konservatuvarı işbirliğiyle düzenlenen ve AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Hayati Ulusay'ın eserlerinden oluşan "Vuslat'a Ermek İçin…" adlı fotoğraf sergisi gerçekleştirildi. Ahmet Necdet Sezer Kampusü Atatürk Kongre Merkezi Sergi Salonunda düzenlenen sergiye, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Çonkar, AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Recep Aslan, AKÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Uğur Türkmen'in yanı sıra AKÜ öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. 12 Aralık 2011 tarihine kadar açık kalacak sergide, Öğr. Grv. Hayati Ulusay tarafından çekilen 100×140 cm boyutlarında dijital baskı10 adet fotoğraf bulunuyor.

21 Aralık 2015, Pazartesi 118 kez görüntülendi