BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

 

4 ve 11 Mart 2016 tarihlerinde ayrı ayrı gerçekleştirilen iki programda, Afyonkarahisar Bahçeşehir Koleji 1-A/1-B/1-C sınıfı öğrencileri ve beraberlerindeki öğretmenlerden oluşan yaklaşık 70 kişilik grup, Fakültemiz İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümünü ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan AKÜ İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ş. Ebru Okuyucu, minik öğrenciler için hazırladıkları “Minik Mimarlar Tasarım Atölyesi”nde öğrencilerin kamp alanı tasarımı yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Minik misafirlerimiz, Bölüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle birlikte çadır, masa, sandalye gibi kamp elemanlarıyla ilgili uygulamalar yaptılar. Atölye çalışması sırasında müzik eşliğinde keyifli dakikalar da geçiren minikler, hazırladığımız slâyt ve yaka kartlarının heyecan ve mutluluğunu yaşadılar. Programımız, kendilerine özel hazırladığımız sürpriz hediyelerin dağıtımı ve yapılan ikramın ardından son buldu.”

Afyonkarahisar Bahçeşehir Koleji öğrencileri, 4 ve 11 Mart tarihlerinde AKÜ Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’ni de gezdiler. 1-B sınıfı öğrencileri ayrıca AKÜ Merkez Kütüphane Binasını görme ve Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Laboratuarında deney yapma imkânı buldular.

7    5

2

4     3

 13

 12       10

8

11     6

9      1

15 March 2016, Tuesday 218 kez görüntülendi