Fakültemiz Birim Danışma Kurulunun 2022 yılındaki ikinci toplantısı, 26/12/2022 tarihinde, Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Dekan Yardımcılarımızın ve Kurula üye Bölüm Başkanlarımızın yanı sıra dış paydaş üyelerimizden Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Benol Kaplan, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Zeynep Gürman ile Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi Vekili Volkan Taşkan’ın katılım sağladığı toplantı, Fakültemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

2022 yılında Fakültemizin ve Bölümlerimizin katkısıyla gerçekleştirilen sanatsal, sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi verilmesiyle başlayan toplantıda, öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz tarafından doldurulan memnuniyet anketleri değerlendirildi. Anket sonuçlarında paydaş memnuniyet düzeyinin düşük olduğu alanlarda yapılacak iyileştirmeler ile memnuniyet düzeyinin yüksek olduğu alanlarda da sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla alınacak önlemler üzerinde duruldu. M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde 2023 yılı boyunca açılması planlanan sergilerle ilgili etkinlik takviminin görüşülmesinin ardından toplantı, dilek ve temennilerin iletilmesiyle sona erdi.

26 Aralık 2022, Pazartesi 176 kez görüntülendi