Üniversitemiz Ödül Yönergesi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda, Ödül Komisyonu tarafından “2022 Yılı Kuruma Katkı Ödülü”ne layık görülen Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ile “2022 Yılı Eğitsel Performans Ödülü”ne layık görülen Resim Bölümümüz Öğr. Grv. Dr. Deniz Kartal Kara, 7 Aralık tarihinde gerçekleştirilen “Ödül ve Akademik Yükseltme Töreni”nde ödüllerini aldılar.

Öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Son bir yıl içinde Doçentliğe ve Doktor Öğretim Üyeliğine yükselen öğretim üyelerimiz Doç. Ülkü Küçükkurt, Dr. Öğretim Üyesi Büşra Onay ve Dr. Öğretim Üyesi Anıl Süvari de aynı programda gerçekleştirilen şal takma merasiminde yer aldılar.

Üniversitemizin 30. Kuruluş yıldönümü kapsamında hazırlanan, BAP Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen ve yürütücülüğü Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun tarafından yapılan “Kuruluşundan Bugüne Afyon Kocatepe Üniversitesi” adlı belgesel film projesinin ön gösterimi de Ödül ve Akademik Yükseltme Töreni kapsamında gerçekleştirildi. Kurgu süreci devam eden projenin yapım ekibinde Sinema ve Televizyon Bölümümüz öğretim elemanları Öğr. Grv. Emin Paftalı ile Arş. Grv. Hakan Yılmaz da yer alıyor.

11 Aralık 2022, Pazar 142 kez görüntülendi