Fakültemiz Yönetim Kurulu’nun 14.04.2021 tarih ve 2021/15 sayılı kararı kapsamında İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerimizin 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi stajlarını yüz yüze yapmaları gerekmektedir.

Yaz stajı süreci, aşağıdaki hususlar doğrultusunda yürütülecektir:

  1. Yılsonu sınavları (final sınavları) sonu itibarıyla staja başlamak isteyen öğrencilerimizin, Staj Başvuru Formu ve Staj Bilgi Formunu fotoğraflı, kaşeli ve ıslak imzalı olarak doldurup 11 Haziran Cuma gününe kadar şahsen ya da posta/kargo yoluyla Fakültemize ulaştırarak başvurmaları gerekmektedir. Bu öğrencilerimiz stajlarına 1 Temmuz 2021 tarihinde başlayacaklardır.
  1. Bütünleme sınavları sonu itibarıyla staja başlamak isteyen öğrencilerimizin ise Staj Başvuru Formu ve Staj Bilgi Formunu fotoğraflı, kaşeli ve ıslak imzalı olarak doldurup, 22 Haziran Salı gününe kadar şahsen ya da posta/kargo yoluyla Fakültemize ulaştırarak başvurmaları gerekmektedir. Bu öğrencilerimiz de stajlarına 12 Temmuz 2021 tarihinde başlayacaklardır.
  1. Sadece 20 resmi iş günü staj yapacak öğrencilerimiz ise istedikleri takdirde 2 Ağustos itibarıyla stajlarına başlayabilecektir.

Not: Final sınavları sonu (1 Temmuz) itibarıyla staja başlamak isteyen öğrencilerimizin, bütünleme sınavlarına girmek durumunda kalmaları halinde, yukarıda da belirtilen staj evraklarını 12 Temmuz tarihine göre güncelleyerek yeniden hazırlamaları ve başvuru yapmaları gerekmektedir.

Staj Başvuru Formu ve Staj Bilgi Formu, Fakültemiz web sitesinden (https://gsf.aku.edu.tr/formlar/ogrenci/) indirilebilir.

15 Nisan 2021, Perşembe 7134 kez görüntülendi