Fakültemiz öğrencilerine ve öğretim elemanlarına yönelik düzenlenen “Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı”, 3 Ekim 2018 tarihinde, Üniversitemiz İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) tarafından düzenlenen toplantının açış konuşmasını Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Erol yaptı. Erol, Fakültemizde 4 yıl süreyle eğitim görecek öğrencilerimizin, belirli koşulları sağlamak kaydıyla eğitim sürelerini farklı ülkelerde ve farklı şehirlerde tamamlayabileceklerini ifade etti.

Konuşmanın ardından Öğr. Grv. Fadime Okay ve Öğr. Grv. Ezgi Gürel, K103 ve K107 projeleri, staj hareketleri, ders verme ve personel eğitimi hareketlilikleri hakkında iki ayrı sunum yaparak, öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı bilgilendirdiler.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şerife Ebru Okuyucu, Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin Kula Demir ile birlikte öğretim elemanlarımız ve çok sayıda öğrenci katıldığı toplantı, geçtiğimiz yıllarda Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği programlarının her ikisinden de yararlanan, Sinema ve Televizyon Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Tanju İpek’in yaşadığı deneyimlerini aktarmasının ardından sona erdi.

 

04 Ekim 2018, Perşembe 341 kez görüntülendi