Fakültemiz 2017-2018 Akademik Yılı “Mezuniyet Töreni ve Mezuniyet Sergisi”, 2 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Sağbaş, Afyonkarahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Mimarlar Odası Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Bircan, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Erdal Ünsal, Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun’un yanı sıra Fakültemiz öğretim elemanları ile birlikte mezun öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Üniversitemiz tanıtım filminin izlenmesinin ardından mezunlarımızın salondaki yerlerini aldılar. Tören, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Sinema ve Televizyon Bölümümüz için ayrı ayrı hazırlanan kliplerin izlenmesini müteakip açılış konuşmalarıyla devam etti.

İlk konuşma, Fakültemiz ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Birincisi Mahmut Sami Kendirli tarafından yapıldı. Kendirli’nin mezuniyet kütüğüne plaka çakmasının ardından Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Sağbaş birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların bitiminde sahnedeki yerlerini alan mezunlarımızdan dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından plaket ve ödülleri takdim edildi. Program, tüm mezunlarımıza öğretim elemanlarımız tarafından mezuniyet beratları ve hediyelerinin verilmesinin ardından geleneksel kep atma töreniyle sona erdi.

Aynı gün Fakültemiz Seramik Bölümü Koridorunda, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen “Mezuniyet Sergisi”nde de İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Sinema ve Televizyon Bölümümüz mezunlarının yağlıboya tabloları, maket ve fotoğraflarından oluşan 52 adet yapıt, mezunlarımızın ailelerinin beğenisine sunuldu.

 

 

      

04 Mayıs 2018, Cuma 1131 kez görüntülendi