Fakültemiz Sinema ve Televizyon Bölümü Arş. Grv. Hakan Yılmaz, 13 Aralık 2018 tarihinde, “Zamanın Yüzleri” isimli dördüncü kişisel sergisini açtı.

Afyonkarahisar’da yaşayan kadınların çocukluktan yaşlılığa geçirdikleri değişimi, çektiği portre fotoğraflar aracılığıyla yansıtan Yılmaz, 20 eserini sanatseverlerle buluşturdu.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın yaptığı konuşmayla açılışı gerçekleşen sergiye, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen ile birlikte Fakültemiz öğretim elemanları, öğrencileri ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldılar.

Fakültemiz Seramik Bölümü Sergi Alanında açılan sergi, 20 Aralık 2018 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

17 Aralık 2018, Pazartesi 241 kez görüntülendi