Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, 23 Ekim 2018 tarihinde, Rektörlüğümüzün katkılarıyla yeniden düzenlenen İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümümüzün 123, 130, 247 ve 249 nolu atölyelerinde incelemelerde bulundu.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanımız Ş. Ebru Okuyucu tarafından bilgilendirilen Rektörümüz, Fakültemizi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarda emeği bulunan tüm öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarını tebrik etti.

Ziyaret kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Solak’a İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yapılan “Geleneksel Afyon Evi” maketi hediye edildi. Makette geleneksel Türk konutunun günlük yaşam odası, gusülhane, ocak, yüklük gibi öğelerle birlikte tasvir edildi. Maket, günlük yaşam odasına ait sedir, geleneksel motifli halı, yer sofrası gibi donatılarla da zenginleştirildi.

24 Ekim 2018, Çarşamba 319 kez görüntülendi