Üniversitemiz kuruluşunun 25. yılında fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında eğitimlerini tamamlayan 11 bin öğrencisini daha mezun etti.
Fakültemizi dereceyle bitiren öğrencilerimizin de katılımıyla yapılan “2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni”, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Törene Afyonkarahisar Vali Vekili Dr. Adem Uslu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile beraber Afyonkarahisar protokolü, üniversite protokolü, öğretim üyeleri ve öğrenci aileleri katıldı.
Protokol konuşmalarının ardından Üniversitemiz fakülte, yüksekokulu ve meslek yüksekokullarından ilk 3 derecede mezun olanlara temsili diplomaları ve hediyeleri il ve üniversite protokolü tarafından verildi. Her üçü de Resim Bölümü öğrencimiz olan, Güzel Sanatlar Fakültemiz Birincisi Şerife Nur İbik, Fakülte İkincisi Müjgan Çakar ve Üçüncüsü Barış Öbek’e hediyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Mustafa Solak tarafından verildi. Tören, kep atma ve yapılan ikramın ardından sona erdi.

 

                                   

                                   

06 Kasım 2017, Pazartesi 194 kez görüntülendi