Ünlü Tasarımcı ve İç Mimar Şafak ÇAK, AKÜ Öğrencileri ile Tecrübelerini Paylaştı.

Ünlü tasarımcı ve İç Mimar Şafak Çak, AfyonKocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve ÇevreTasarımı Bölümü tarafından düzenlenen söyleşi kapsamında AKÜ öğretim elemanlarıve öğrencileri ile buluştu.

28 Nisan 2015 Salı günü AKÜ İbrahim Küçükkurtkonferans salonunda düzenlenen “İşinizi Şansa Bırakmayın” adlı etkinlik, ŞafakÇak’ı ve gerçekleştirdiği projeleri tanıtan sinevizyon gösterimiyle başladı.

Paris Hilton, Jennifer Lopez, Cameron Diaz,Sting gibi dünya yıldızlarının yaşadığı mekânların yanı sıra yurt içinde de çokfarklı şehirlerde önemli işler tasarladığını belirten Çak, konuşmasını hayat hikâyesindenaktardığı anekdotlarla sürdürdü. Türkiye’deki sanat eğitimiyle ilgilieleştirilerde de bulunan Çak, hayal gücünün önemine, hayal kurabilmeninavantajlarına dikkat çekti.

“Tasarım, yukarıdan meleklerin yolladığımektuplardır ve biz bunu hayatınıza mutluluk katmak için yetenek veemeklerimizle sizlere hediye ederiz” diyen Tasarımcı ve İç Mimar Şafak Çak, soruve cevap bölümünün ardından konuşmasını sonlandırdı. Etkinlik bitiminde AKÜGüzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş tarafından Şafak Çak’agünün anısına plaket takdim edildi.

            

21 Aralık 2015, Pazartesi 526 kez görüntülendi