Resim Bölümü Öğrencilerinden Vitray Çalışması

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 3. Sınıf öğrencileri tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi Eğitim Binasına kurşun vitray çalışması yapıldı.

12 ayrı parçadan oluşan ve yaklaşık 16 metrekarelik bir alan kaplayan eser, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında “Cam Sanatı 4” dersinin uygulama projesi olarak ortaya çıktı.

AKÜ Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Gökay Tazegül’ün başkanlığında tamamlanan çalışmada emeği geçen öğretim elemanı ve öğrencilere AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Çalışmada Resim Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Yüksel Sazak, Onur Fatih Günday, Halil Yılmaz, Dursun Arslan, Enes Kurtaran, Esra Ömür, Sevgi Seviş, Hakkı Kızılbay ile Pınar Çelik yer aldı.

21 Aralık 2015, Pazartesi 258 kez görüntülendi