Fakültemiz öğrencileri ve Üniyurt iş birliği ile düzenlenen ''Yeni Arayışlar'' adlı sergi açıldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde hizmet veren Üniyurt ve Fakültemiz Resim Bölümü öğrencileri iş birliği ile 09-11 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen “Yeni Arayışlar” adlı serginin açılışı Üniyurt Özel Kıs-Erkek Öğrenci Yurtları Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirildi.

Sergi açılışına Afyonkarahisar Valisi İrfan BALKANLIOĞLU, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Azmi YEŞİL, Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğgeneral Veli YILDIRIM, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman TAŞGETİREN, Prof. Dr. Hakkı YAZICI, Prof. Dr. Kemalettin CONKAR, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Recep ASLAN, Üniyurt Müdürü Hüsnü ATAK, Üniyurt İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürü Nilüfer KAYA ÖZKAN katıldı.

Resim sergisini ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi İrfan BALKANLIOĞLU, sergiye ve Üniyurt’a tam not verdi.

Üniyurt’ta öğrencilerin açtığı “Yeni Arayışlar” adlı resim sergisini gezen Afyonkarahisar Valisi İrfan BALKANLIOĞLU, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa SOLAK, İl Emniyet Müdürü İsmail TÜRKMENLİ ile İl Jandarma Komutanı Albay Okçin AKŞİT resimleri yapan öğrencilerin ve resimleri sergileyen Üniyurt yetkililerinin gayretlerinin takdire şayan olduğunu söyledi.

Vali BALKANLIOĞLU, gelişen ve büyüyen Üniyurt tesislerinin Afyonkarahisar için bir kazanım olduğunu, ayrıca öğrencilerin bu tür eserlerinin sergilenmesinin ve onure edilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Sergi sonunda, genç sanatçılara Teşekkür Belgesi takdim edildi.

 

                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 Aralık 2015, Pazartesi 326 kez görüntülendi