2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Fakültemizin 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 31 Mayıs 2015 tarihinde İbrahim Küçükkurt Konferans Salonu’nda coşkulu bir gerçekleştirildi.Mezun öğrencilerin mezuniyet heyecanını yaşadığı törene; Fakültemiz akademik,idari personelimiz ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

    Törenin açılış konuşmalarını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ,Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin KULA DEMİR ve Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hülya ULAŞ FEYZİOĞLU yaptılar.

    Açılış konuşmalarının ardından dereceyle mezun olan öğrenciler, sahnedeki yerlerini aldılar. Dereceye girerek mezun olan öğrencilerimiz belge ve ödüllerini, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Şeyda ALGAÇ, Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin KULA DEMİR, İletişim Tasarımı ve Grafik Bölümü Başkanı Doç. Dr. İsmail Hakkı NAKİLCİOĞLU, Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hülya ULAŞ FEYZİOĞLU, Seramik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özgür CENGİZ, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ş. Ebru OKUYUCU, Temel Eğitim Bölümü Başkanı Yrd. Doç.Dr. Erdal ÜNSAL ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer GÜRCAN tarafından aldılar.

    Tören, öğrencilerin geleneksel kep atma töreni ardından sona erdi.      

    

21 Aralık 2015, Pazartesi 344 kez görüntülendi