Üniversitemiz Merkez Kütüphane Binasına “Kurşun Vitray” çalışması yapıldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi(AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencileritarafından AKÜ Merkez Kütüphane Binasına kurşun vitray çalışması yapıldı.

Tasarımı AKÜ Resim BölümüÖğretim Görevlisi Gökay Tazegül’e ait olan, 14 ayrı parçadan oluşan ve yaklaşık25 metrekarelik bir alan kaplayan eser, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güzyarıyılında “Cam Sanatı 4” dersinin uygulama projesi olarak ortaya çıktı.

Çalışmada Resim Bölümü 3. sınıföğrencileri Abdurrahman Tabur, Şeydanur Koçak, Ömer Marhan, Sevim Sunar, ÇilemYıldırım, Beyza Kolsuzoğlu, Seda Çelik, Rahimenur Büyüksolak, Gülcan Çalkan,Esma Torun ile 4. sınıf öğrencileri Kübra Çelik, Burcu Çakıcı, Veysel Kaya,Doğan Yılmaz, Hazar Demirci yer aldı. Yüksek Lisans öğrencisi Enes Kurtaran damontaj çalışmalarında görev aldı.

18 Aralık 2015, Cuma 293 kez görüntülendi